Gefeliciteerd! Jullie gaan 

trouwen!

Het kost heel wat tijd en inspanning om alles te regelen voor jullie mooie dag, ook het zoeken van een fotograaf. Misschien is een goede en fijne fotograaf zoeken nog wel één van de belangrijkste taken. Het is super belangrijk om een fijne klik te voelen met de fotograaf. De fotograaf zorgt namelijk voor jullie herinneringen. Is jullie extra oog op jullie dag en legt vast wat jullie missen.

Weddings

Daarom plannen we eerste een kennismakingsgesprek in voordat jullie mij boeken. We kletsen wat onder het genot van een kopje koffie of thee (of wijntje ;) ), over wie ik ben, wie jullie zijn en jullie wensen voor de grote dag. Als we een leuke klik hebben en jullie willen mij er graag bij hebben, maak ik een offerte, hebben we tussendoor nog wat contact en plannen we vlak voor de bruiloft nog een datum om de laatste details te bespreken.

Kennis maken

Op jullie dag ben ik op zoek naar emoties, de knuffel tussendoor, het duimende nichtje met een knuffel in haar hand, een traan van geluk, maar ook de lach. Ik probeer zoveel mogelijk vast te leggen, misschien nog wel meer dan dat jullie zien of meekrijgen op jullie dag. 

Om een verhaal te maken wat zo compleet mogelijk is, beginnen mijn pakketprijzen vanaf € 1699 voor 8 uur fotografie. Wil je toch liever wat minder uur? Dan maak ik een offerte op maat. Ook als je juist meer uur wil, kan je me een berichtje sturen voor een offerte.

Investering

kennismakingsgesprek en detail bespreking waarin ik met jullie meedenk
de sfeer van jullie dag zo volledig mogelijk vastgelegd 
een preview van 20 foto's binnen 24 uur
minimaal 400 beelden* binnen 6 weken digitaal aangeleverd.
keuze uit verschillende albums**
een bak energie op jullie grote dag ;)
minialbum 12x12cm inbegrepen

*400 beelden gebaseerd op 8 uur fotografie
**hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier mijn portfolio en vraag hier mijn trouwbrochure op!

Wat kun je verwachten?