Bemachtig snel jouw ticket, 

want

Fotograferen bestaat uit veel elementen, zoals bijvoorbeeld de belichtingsdriehoek van diafragma, sluitertijd en ISO (en nog veel meer). 

Deze drie begrijpen en weten hoe je ze moet gebruiken, is al enorm belangrijk voor het maken van een goede foto. Een foto waar je blij van wordt, een warm gevoel van krijgt en zeker ook trots op bent.

herinnering

Mee terug genomen naar die

Veel mensen fotograferen met een spiegelreflexcamera op de automatische stand. Het resultaat valt vrijwel altijd vies tegen, misschien herken je het wel, net een bewogen hand of het gevoel dat er iets niet klopt aan de foto. Hij spreekt niet aan. 

Zó zonde dat je dan de kans laat liggen om wél die gave, perfecte beelden te schieten! Deze dagen, het nu, dát is wat je nu kan vastleggen om later weer mee terug te worden genomen naar het moment, de herinnering.

Of het nu een klant is of je eigen kindje of familie, leer je camera te begrijpen, leer hoe jij de baas wordt over de camera in plaats van andersom. Van die automatische stand af dus en boek een cursus om te schieten als een pro!

Fotografeer als een     

pro

Fotografeer als een

pro

en wordt als eerste op de hoogte gehouden

Schrijf je nu in

Super leuk dat je jezelf ingeschreven hebt! Je ontvangt binnen 48 uur een reactie. Liefs, Nell