Scroll to discover ➝ 

It’s time to invest in your
because you can't redo them

memories

De newborn fase gaat ontzettend snel voorbij. Na slechts enkele weken kan je je al niet meer voorstellen hoe klein je baby is geweest. Daarnaast zijn de eerste weken zo bijzonder! Een nieuwe mini-persoontje toegevoegd aan jullie familie, overweldigende liefde en veel emoties. 

Newborn

De meeste newborns shoot ik bij jullie thuis. We creëren een intieme en ontspannen sfeer. De herinnering hieraan moet fijn zijn, daarom vind ik het belangrijk om het ritme van de baby te volgen. Moet je baby gevoed worden, dan nemen we daar gewoon de tijd voor. Verder is het tijdens de newbornsessie enkel genieten, je baby voelen en overstromen van liefde. Hier en daar geef ik wat aansturing en als dat nodig is hier en daar wat te verplaatsen om de beste setting te creëren. Ik probeer tijdens de sessie zo rustig mogelijk te werk te gaan, om een serene sfeer te behouden en zo jullie nieuwe gezinnetje zo intiem en puur mogelijk vast te leggen. Laten we deze bijzondere tijd vastleggen! 

bijzondere tijd

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, werk ik met drie verschillende pakketen. Vooraf mag je aangeven naar welk pakket je voorkeur gaat. Na het zien van de foto's is er nog ruimte om je pakket te upgraden. 

Investering

10 foto's, keuze uit een online gallery met minimaal 50 foto's
60 minuten fotografie
1-7 personen - extra personen €15 p.p.
reiskosten van €0,35/km buiten Sliedrecht
minialbum

Pakket S / €295

Pakket M / €350

25 foto's, keuze uit een online gallery met minimaal 50 foto's
60 minuten fotografie
1-7 personen - extra personen €15 p.p.
reiskosten van €0,35/km buiten Sliedrecht
minialbum

Hele gallery
(minimaal 50 foto's)
60-90 minuten fotografie
1-10 personen - extra personen €15 p.p.
reiskosten van €0,35/km buiten Sliedrecht
minialbum

Pakket L / €435